Apartament elegant, chic femenin - design interior, proiectare

Stilul modern classic, este unul din ultimele trenduri a designului in zilele noastre. Design classic provine din Europa, unde stilul Victorian, Art Deco, deasemene stilurile Roman si Grecesc stunt puncte de reper pentru inspiratie.

Mobilierul din proiect este o combinatie dintre materiale si forme a stilurilor modern si clasic, ne fiind  extrem de modern dar totusi foarte stilat. Majoritatea mobileii este destul de simpla si are linii curbe.

Gama cromatica variaza intre culorile alb, bej, cafeniu, negru. In loc sa utilizam baghete pe pereti noi am abordat o colectie de tapete ce de baza sunt considerate moderne, dar prin printul sau iti aduc aminte de Rococo.

Iti poti crea o asemenea ambianta prin adaus a citor-va elemente decorative, dar sa nu para exagerat. Poti alege decoratii de genu un vazon, o floare, un tablou masiv sau perne cu print geometric.

Ferestrele sunt lasate deschise ca sa poata patrunde cit mai mult soare, si cu niste perdele elegante vom adauga incaperii un look finisat.

Share It: