Magazin de peste, marca TELEMAR - design, coordonarea proiectului

Este un proiect realizat pentru o întreprindere producătoare și distribuitoare de produse din pește pe teritoriul Republicii Moldova. Produce și oferă o gamă asortată de semiconserve din pește, salate din pește, salate din icră de pește, specialități de pește afumat, sărat, și ambalat în vid.

În conceperea proiectului s-a utilizat o combinație de stiluri pentru a remarca intențiile serioase ale întreprinderii față de clienții săi și calitatea înaltă a produselor, reamintindu-ne la ceva clasic, sigur, și luxos. Podeaua este realizată în stil Art-Noveau reamintindu-ne de o tablă de șah. Mobila este îmbracată în lemn întunecat, pe fundalul alb al pereților cu baghete, find o reprezentare tipică a provansului, ca și fierul forjat de culoare albă. Iar lustrele sunt un accent de culoare reprezentant al gamei cromatice a întreprinderii.

Fațada este păstrată în aceiași stilistică, cu felinare și banchete din fier forjat alb, însă accentul coloristic este reprezentat de bilele amplasate la intrare, ca și panoul cu denumirea întreprinderii.

www.telemar.md 

Tag:

public
Share It: